Futsal – pátý jarní turnaj

futsal

Dne 16.5.2015 se na hřišti Orla Vyškov odehrála utkání mezi domácími celky Amoru Vyškov B a Orlů Vyškov s hosty z JČ Marefy.

Amor Vyškov B   9 : 1  JČ Marefy

Branky JČ Marefy: Jan Šťastný
Sestava JČ: Marek Heichel – Vít Chaloupka, František Hák, Petr Maláč, Lukáš Doupovec – Petr Šafařík, Jan Šťastný, Jakub Maláč, Pavel Levíček, Lukáš Jeřábek

V prvním utkání tým Amoru Vyškov  prokazoval kvality od samého začátku utkání. V poločase si vybudoval pohodlný náskok 5:1. V druhé půli hru kontroloval a když se marefským hráčům nedařilo proměňovat brejkové situace, zaslouženě domácí mužstvo dokráčelo k vítězství. Amor Vyškov B hraje o špici tabulky, JČ Marefy dnes na překvapení v podobě potrápení favorita neměli.

Orel Vyškov  4:5 JČ Marefy

Branky JČ: Vít Chaloupka, Pavel Levíček, Jan Šťastný, Lukáš Doupovec 2
Sestava JČ: Marek Heichel – Vít Chaloupka, František Hák, Petr Maláč, Lukáš Doupovec – Petr Šafařík, Jan Šťastný, Jakub Maláč, Pavel Levíček, Lukáš Jeřábek

Druhý zápas již sliboval vyrovnaný průběh, oba soupeři v posledních střetnutích byli velmi vyrovnanými celky. Úvod utkání ale ovládl tým JČ Marefy, kdy se dostal do rychlého vedení 0:4. Hostující tým zdobil zejména dobrý pohyb a efektivita v zakončení. Jak je již tradicí, přesto si hráči JČ situaci dokázali zkomplikovat a v průběhu druhého poločasu soupeř snížil až na 3:5. V závěru zápasu se Orel Vyškov pokoušel o hru bez brankáře, hostující obrana ale s vypětím všech sil (a jednou nastřelenou tyčkou) tlaku odolala. Pro vítězství si tak došel tým JČ Marefy, především díky vydařenému vstupu do utkání.

 

Oficiální výsledky budou v nejbližších dnech zveřejněny také na webu http://nv.fotbal.cz/futsal/kao/jihomoravsky/vyskov/souteze.asp?soutez=9B6O1A&show=Aktual , kde naleznete i aktuální tabulku soutěže.