Futsal – šestý podzimní turnaj

Dne 1.10. se na hřišti ve Slavkově mělo družstvo utkat s celky Lazor-Domus a United Vyškov, k utkání se však dostavilo jen první jmenované.

JČ Marefy – Lazor-Domus

K utkání nastoupilo hostující družstvo v nezvykle vysokém počtu, což slibovalo velmi náročný duel proti tradičně těžkému soupeři. Jedinou soupeřovou slabinou byla pozice brankáře, na které se střídali hráči z pole.
V útočné fázi hostů ale nebyla znát žádná nervozita nebo strach z obdržené branky, v úvodu utkání dění na hřišti vládl a dostával se do vícebrankového náskoku. Díky vydařenému závěru prvního poločasu dokázalo družstvo JČ Marefy skóre vyrovnat, do druhé půle se tak vstupovalo za stavu 5:5.
Druhý poločas byl povětšinou dobývání marefské brány, domácí mužstvo se snažilo podnikat rychlé protiútoky a otupit tak tlak hostů. V závěru utkání se snažili hráči Lazor-Domus překlopit vítězství na svou stranu, vytvořili si velký tlak i díky odvolání brankáře, marefští však již neinkasovali a výsledkem byla remíza 8:8.

JČ Marefy Lazor-Domus 8:8 (5:5)
Branky: Chaloupka Vít 3, Kopáček Lukáš 2, Maláč Petr, Maláč Jakub, Šťastný Jan – Kunst Jakub 4, Lička Josef 2, Ertl Jaroslav, Heger Jan

V příštím kole se dne 8.10. utká mužstvo JČ Marefy s týmy Amor Vyškov C a Orli Vyškov ve Vyškově v 9:00.