Marefy – Hrušky ( muži volejbal )

V neděli 12.6.2016 přijelo do Maref ke dvojutkání družstvo Hrušek, určitě kvalitní mančaft se spoustou mladých hráčů doplněných tradičně bratry Holoubkovými Petrem a Romanem. Nechyběla ani volejbalová ikona z Hrušek Ivan Holoubek, se kterým se řada domácích hráčů potkávala na kurtu coby se soupeřem. Ten samozřejmě již ve svých 70 letech nehrál.

Do prvního zápasu vstoupili marefští borci s taktikou od svého kapitána, a to zrychlením hry na smeči, tzv. střelky. Toto se jim dařilo v podstatě po celou dobu dodržovat a po bojovném výkonu zcela zaslouženě vyhráli 3:0.

Tak, jak to samozřejmě ve sportu bývá , každý zápas je jiný, byť se stejným soupeřem. Toto pravidlo se opět potvrdilo i v Marefích. Družstvo Hrušek v pozměněné sestavě v prvním setu nedalo prakticky místním šanci. Všechno špatně – příjem, množství chyb na smeči i “ v poli“. To samé pokračovalo i ve druhém setu, kdy soupeř vedlo již o 10 bodů. Sice jsme dotáhli stav a dokonce vedli 23:20 !!!! , ale ani toto nestačilo. I druhý set jsme prohráli. V posledním setu jsme sice bojovali, ale rozjetí borci z Hrušek určitě dokázali, že patří fakt k těm nejlepším týmům v soutěži.

Děkujeme všem, kteří přišli povzbudit i těm, kteří přišli jenom na pivo :))))))