Futsal – sedmý jarní turnaj

Dne 4.6.2016 hráči JČ Marefy vyrazili k odloženému turnaji do Vyškova, kde se utkali s týmy Orli Vyškov a Amor Vyškov B.

Orli Vyškov – JČ Marefy

V prvním utkání hráli marefští ze zabezpečené obrany a postupnými útoky dobývali obranu soupeře. Tento způsob hry není marefskému celku vlastní, ale úlohy se zhostil více než dobře. Poctivým a zodpovědným výkonem dokráčel k poločasovému vedení 0:6.
Ve druhém poločase chtěli marefští hráči pokračovat v podobném duchu. V útočné fázi se ale vytratila efektivita a možná i s vědomím pohodlného náskoku družstvo JČ Marefy náskok nezvýraznilo, dokráčelo však k bezproblémovému vítězství.

Orli Vyškov JČ Marefy 1:8 (0:6)
Branky: Holler Jiří – Maláč Jakub 4, Maláč Petr, Šťastný Jan, Kopáček Lukáš, Adamík Tomáš

Amor Vyškov B – JČ Marefy

Ve druhém utkání se ukázalo, že mužstvo Amoru, co se týká futsalové kvality, patří k nejlepším v této soutěži. Hráči JČ Marefy však soupeře dlouho trápili a zodpovědným a fyzicky náročným herním pojetím drželi v poločase nerozhodný stav 2:2.
Druhá část zápasu pokračovala ve stejném duchu, bohužel marefským začaly docházet síly. V rozhodujících okamžicích zápasu se soupeř dokázal prosadit a došel si pro vítězství 5:3. Patří se připomenout, že hráči JČ Marefy sehráli vyrovnanou partii se silným soupeřem a korunovali tak velmi úspěšnou jarní část sezóny, během níž si zajistili krásnou 5. příčku v soutěži.

Amor Vyškov B JČ Marefy 5:3 (2:2)
Branky: Bartoš Marian 2, Chládek Michal 2, Ševčík Milan – Šťastný Jan, Kopáček Lukáš, Chaloupka Vít

Veškeré statistiky naleznete na stránkách soutěže.