Futsal – šestý jarní turnaj

Dne 28.5.2016 se družstvo JČ Marefy utkalo se soupeři z Vyškova na hřišti Gymnázia Bučovice.

JČ Marefy – Lazor Domus B

V prvním utkání se marefští potkali se slabším ze dvou soupeřů, aspoň co se postavení v tabulce týká, a měli tak plnit roli favoritů utkání. Průběžné skóre 0:3 z pohledu JČ ale naznačilo, že soupeř nepřijel prohrát. Naštěstí se Marefy probudily a do poločasové pauzy vstupovaly za příznivého stavu 6:4.
Ve druhém poločase již žádné drama marefští nepřipustili a trpělivou hrou navyšovali vedení.

JČ Marefy Lazor-Domus B 14:6 (6:4)
Branky: Maláč Jakub 5, Kopáček Lukáš 3, Levíček Pavel 2, Adamík Tomáš 2, Maláč Petr, Chaloupka Vít – Gottvald David 4, Surák Luboš, Heger Jan

JČ Marefy – United Vyškov

Ve druhém utkání se tým JČ Marefy utkal s celkem United. Vzájemné zápasy obou celků nabízí tradičně pohlednou hru s dramatickým průběhem a o vítězi rozhoduje zpravidla těsný gólový rozdíl. Průběh prvního poločasu to jen potvrzoval, do poločasové pauzy se odcházelo za stavu 4:3 pro marefáky.
Ve druhém poločase se opět marefským vyplatila trpělivá hra s čekáním na možnost rychlého protiútoku. Hráči JČ Marefy velice dobře přistupovali k soupeři a nedávali mu prostor pro kombinaci. Po odebrání míče vyráželi do brejků. Když se k důslednosti přidala i kvalita v zakončení, bylo o vítězi rozhodnuto. JČ Marefy po solidním výkonu přehráli vyškovské soupeře a připsali si další 3 body do tabulky.

JČ Marefy United Vyškov 10:5 (4:3)
Branky: Maláč Jakub 5, Kopáček Lukáš 3, Levíček Pavel, Chaloupka Vít – Kozák Patrik 3, Pytela Jan 2; ŽK: Maláč Jakub – 0

Družstvo JČ Marefy podruhé za sebou získalo plný počet bodů.

Tabulka je k dispozici na stránkách soutěže. Příští turnaj se odehraje 4.6.2016 na hřišti Orlů z Vyškova v 9:00 a 10:00.