Futsal – druhý jarní turnaj

23.4.2016 se futsalový oddíl JČ Marefy utkal na hřišti Gymnázia Bučovice s bučovickými soupeři Orel Bučovice a Sokol Bučovice.

JČ Marefy – Orel Bučovice

V prvním utkání se domácímu mužstvu vyplácela trpělivá hra ze zabezpečené obrany a čekání na chyby soupeře. Do poločasové přestávky se sice vstupovalo za nerozhodného stavu 1:1, ve druhé půli však marefští hráči dokázali využít zaváhání obrany Orlů a postupně získali rozhodující náskok, který se zastavil na počtu pěti branek.

JČ Marefy Orli Bučovice B 6:1 (1:1)
Branky: Maláč Jakub 4, Šťastný Jan, Chaloupka Vít – Hlaváček Aleš

JČ Marefy – Sokol Bučovice

Ve druhém utkání marefští začali stejně jako v předešlém. I když je nutné podotknout, že ke smírnému poločasovému skóre 1:1 přispěla i nepřesnost Sokolu v zakončení.
Ve druhé půli se ale projevila individuální kvalita hráčů Bučovic. Vedoucí celek okresní soutěže již zbytku zápasu zcela dominoval. V závěru ještě mužstvo JČ Marefy částečně zkorigovalo skóre, o vítězi ale bylo již dávno rozhodnuto.

JČ Marefy Sokol Bučovice 3:11 (1:1)
Branky: Maláč Petr, Maláč Jakub, Šťastný Jan – Dufek Ladislav 3, Lazor Jaromír 3, Vágner David 2, Svoboda Dušan 2, Přibilík Radim

 

Tabulka je k dispozici na stránkách soutěže. V příštím kole se utká JČ Marefy s mužstvy Fifák Nouzka a Kloboučky B na hřišti ve Slavkově.