Futsal – sedmý podzimní turnaj

Posledního říjnového dne se družstvo JČ Marefy utkalo na hřišti v Mouřínově se dvěma místními celky.

Mouřínov A JČ Marefy 6:4 (3:1)
Branky: Jelínek Roman 3, Navrátil Marek 2, Navrátil Rostislav – Maláč Jakub 3, Jeřábek Lukáš

V prvním utkání čekalo na hostující tým mouřínovské A mužstvo. Loňský vítěz soutěže, který letos opět bojuje o pódiová umístění, je tradičně nepříjemným soupeřem. Potvrdil to i průběh utkání, domácí byli lepší v osobních soubojích, zejména v útočné fázi. A na rozdíl od hráčů JČ Marefy dokázali své šance také proměňovat. Výsledkem bylo dvoubrankové vedení po první půli.
Brankový rozdíl v průběhu druhého poločasu narůstal, domácí měli hru pod kontrolou. Až v závěru se podařilo marefským domácí tým přehrávat a výsledkem bylo snížení opět až na rozdíl dvou branek. Marefské hráče lze pochválit za nasazení a bojovnost ze závěru utkání, narozdíl od ospalého a odchozeného prvního poločasu.

Mouřínov B JČ Marefy 4:9 (0:4)
Branky: Petřík Lukáš, Šafařík Stanislav, Přikryl Pavel, Bašta Zdeněk – Jeřábek Lukáš 4, Adamík Tomáš 2, Maláč Petr, Maláč Jakub, Levíček Pavel

Mouřínovská rezerva platí za nejpříjemného soupeře, který dokáže marefské vždy potrápit. Proto hostující tým nastoupil do utkání opatrně, bohužel opatrnosti bylo místy až příliš a předváděná hra nestála za moc. Avšak soustředěnou hrou v obranné fázi a zlepšením útočné hry v závěru poločasu získal marefský tým jasné poločasové vedení 0:4.
Druhý poločas vypadal, jako by se utkání už jen dohrávalo. Ze strany JČ Marefy docházelo ke zbytečným chybám v rozehrávce, danými jak špatným pohybem a poziční hrou, tak i zvýšeným napadáním domácích. I přes kupící se chyby a inkasované branky došlo marefské mužstvo k jasnému vítězství 4:9.

 

Kompletní výsledky a aktuální postavení v tabulce naleznete na fotbal.cz.