Futsal – pátý podzimní turnaj

Dne 17. října tým JČ Marefy odehrál v ryze podzimním počasí utkání na hřišti v Moravských Málkovicích s družstvy Fifáku Nouzka a Sappora Manerov.

Fifák Nouzka JČ Marefy 4:6 (2:4)
Branky: Hradil Marek 2, Kudlička Kamil, Hradil Radek – Foitl Lukáš 4, Doupovec Lukáš, Maláč Jakub

V prvním utkání narazili marefští hráči na tradičně silného soupeře. K vidění byl vyrovnaný zápas, do kterého lépe vkročil hostující celek. V poločase se strany střidaly za stavu příznivém pro JČ Marefy.
Ve druhé půli předvedli hráči JČ takticky povedený výkon, kdy trpělivou hrou ze zabezpečené obrany utlumili útočné snahy soupeře a sami hrozili z rychlých brejků. Silové pojetí hry ze strany soupeře i nadále dělalo marefským hráčům problémy, což vyústilo ve dvě obdržené branky. Úspěšně zakončené protiútoky však stále zajišťovaly náskok o více než jednu branku. V tomto duchu se i celé utkání dohrálo.

Sapporo Manerov JČ Marefy 0:11 (0:6)
Branky: Maláč Jakub 3, Levíček Pavel 2, Maláč Petr, Doupovec Lukáš, Šťastný Jan, Chaloupka Vít, Adamík Tomáš, Foitl Lukáš

Druhý hostující celek se k utkání  sešel v minimálním možném počtu hráčů. Podle toho vypadal i průběh utkání, jehož výsledkem byla jednoznačná výhra hostujícího celku.

 

Kompletní výsledky a tabulky soutěže jsou na stránce fotbal.cz .

Příští utkání odehraje tým JČ Marefy 24.10 v 10:00 a 12:00 na hřišti Gymnázia Bučovice.