Futsal – první podzimní turnaj

Tým JČ Marefy se dne 12.9.2015 zapojil do podzimní části nového ročníku Okresního přeboru. Jednalo se o utkání na domácím hřišti proti celkům z Vyškova.

JČ Marefy Amor Vyškov B 0:6 (0:3)

V prvním utkání byl marefskému týmu soupeřem tradičně kvalitnější z dvojice hostujících družstev a to rezervní tým Amoru Vyškov. Na marefském družstvu byla znát nerozehranost a špatná souhra, která již tradičně doprovází výkony v prvních podzimních kolech. Soupeř nedorazil v nejsilnějším složení, přesto si i díky chybám domácích suverénně dokráčel k vítězství.
Za zmínku stojí snad jen první soutěžní utkání Tomáše Kobelky v dresu JČ Marefy, který družstvo posílil na pozici brankáře.

JČ Marefy Orli Vyškov 2:2 (1:1)

branky JČ: Vít Chaloupka 2x
V druhém utkání se střetlo naše mužstvo s tradičně rovnocenným soupeřem – vyškovskými Orly. Pozitivní dojem z předvedené hry, oproti utkání prvnímu, kazily chyby v rozehrávce. Tímto způsobem hráči JČ soupeři nabídli několik příležitostí, jenž dvě z nich využil. S trochou štěstí se ovšem marefskému družstvu v závěru podařilo utkání zremizovat, když se po náporu v posledních minutách zápasu míč odrazil od hostujícího obránce do sítě Vyškova.

Celkové výsledky naleznete na http://nv.fotbal.cz/futsal/kao/jihomoravsky/vyskov/souteze.asp?soutez=9B6O1A&show=Aktual.

Příští zápas odehraje družstvo JČ Marefy 19.9.2015 v 10:00 a 12:00 na hřišti Gymnázia Bučovice.