Futsal – sedmý jarní turnaj

JČ Marefy 2015JČ Marefy 2015

Zakončení sezóny 2014-2015 vyšlo na 30.5.2015. Na domácí půdě ve Slavkově se utkalo JČ Marefy s týmy Inexis Bučovice a FC Kloboučky B.

JČ Marefy   3 : 6  Inexis Bučovice
Branky JČ:
Pavel Levíček, Lukáš Doupovec, Jakub Maláč
V průběhu sezóny si mnohokrát hráči JČ nevyzkouší, jaké to je být papírovým favoritem, většinou se spíše snaží zaskočit favorizované soupeře. Dnes si tuto pozici mělo domácí družstvo vyzkoušet. Na vlastní půdě hostilo nováčka Inexis Bučovice, kteří nastoupili do rozjeté soutěže až v jarní části sezóny. Rychle se ale ukázalo, že se jedná o soupeře fotbalového, který svým nasazením a chutí jednoznačně přehrával domácí hráče.
Výsledkem bylo vedení 0:3 pro hostující tým před polovinou utkání. Domácím se sice podařilo skóre zkorigovat, ale místo závěrečného tlaku a snahy o vyrovnání nabídli hostujícím hráčům brejkové situace. Výsledkem je jednoznačné vítězství týmu Inexis Bučovice a varování pro domácí hráče, že bez bojovnosti a nasazení se body získat nedají.

JČ Marefy  5 : 1 FC Kloboučky B
Branky JČ
: Petr Maláč, Lukáš Jeřábek, Tomáš Půček, Petr Šafařík, Lukáš Doupovec
Ve druhém utkání proti sobě nastoupily dva celky, které v utkání s Inexis Bučovice zaznamenaly nečekanou porážku. Lépe se z šoku probraly Marefy, když si vypracovaly poločasové vedení 3:0.
Ve druhém zápase bylo nasazení domácích znatelně lepší, což se projevilo i na skóre. Hráči FC Kloboučky se většinu druhého poločasu snažili o hru bez brankáře, vytvořili si slušný tlak, ale nedokázali šance proměnit. Výsledkem je tak pohodlné vítězství JČ Marefy.

 

Kompletní výsledky a aktuální tabulka bude zveřejněna také na http://nv.fotbal.cz/futsal/kao/jihomoravsky/vyskov/souteze.asp?soutez=9B6O1A&show=Aktual.