Futsal – šestý jarní turnaj

Dne 23.5.2015 se na hřišti v Moravských Málkovicích družstvo JČ Marefy utkalo s domácími celky Fifáku Nouzka a Sappora Manerov. Jedná se o dvojici soupeřů rozdílných kvalit a ambicí. Zatímco Fifák bojuje o medailové umístění v tabulce, mužstvo Manerova se nachází ve spodní části tabulky.

Fifák Nouzka  10 : 2  JČ Marefy

Branky JČ: Jakub Maláč 2x

V prvním zápase se marefským hráčům nedařilo takřka nic. Úplný úvod utkání sice vypadal nadějně, družstvo JČ dokázalo soupeře zatlačit na vlastní polovinu, ale úvodní obdržená branka po odpískané penaltě, jeden vlastní a dva „hloupé“ góly určily ráz zbytku utkání. Výkon marefských hráčů byl rozpačitý, bez důrazu, chuti.
Soupeř nebyl nejkvalitnějším, jakého jsme na jaře potkali, přesto naše hráče převyšoval. Zdobil jej jednoduchý herní styl: dlouhý míč na hrot útoku a podpora hráčů z druhé vlny. V osobních soubojích měli jasně navrch.
Výsledek je odpovídající předvedenému výkonu, jistě nejhorší výkon JČ Marefy v sezóně.

Sapporo Manerov  1 : 8  JČ Marefy

Branky JČ: Jakub Maláč 3x, Pavel Levíček 2x, Tomáš Adamík 2x, František Hák

Oslabený soupeř nastoupil k utkání v počtu 5 hráčů. To ještě pátého hráče sehnali až těsně před zápasem.
Vše se promítlo do vývoje utkání, kdy se JČ Marefy dostalo do pohodlného vedení, a zápas se v klidném tempu dohrál až do vítězného konce pro hostující celek.

 

Aktuální tabulku a kompletní výsledky naleznete na http://nv.fotbal.cz/futsal/kao/jihomoravsky/vyskov/souteze.asp?soutez=9B6O1A&show=Aktual